Dagens planer

Hola amigos Just nu kollar jag på körslaget,det var typ julspecial eller nåååt,ska snart börja fixa mej sen gå hem till våra kusiner och fira lite jul där,ge bort några julklappar osv! äta mat och sånt!
Måste börja fixa mej nu jag upptaterar mer i kväll!
Jag och min syrra,rätt så coola! 
 
 

God Jul!

Hej sötisar! ♥ God jul allesammans,haha! idag så vaknade jag åt gröt,standard! Sen så fick ja och min syrra öppna ett paket var och där i låg det nya vita converse,lovelovelove! sen så kollade vi på tv och sånt.. sen så åt vi mat,öppnade julklappar och sånt! sen åkte vi hem till papi och nu så ska vi snart öppna julklapparna! myyys!
Jag lägger upp bild på allting sen!

.

Hejsan sötisar! Just nu kollar jag på tv,har köpt julklappar,städat rummet,fixat osv allt inför jul whiooo,imorgon! längtar fett mycket,hihi! i varje fall så har jag kollat på tv osv snart ska jag ta en dusch och inget ,mer typ! hehh
nej men jag har typ inget speciellt att blogga om jag upptaterar mer i morgon!
 

1 dag kvar!

Hej Sweeties ♥ Det är bara en dag kvar till julafton,hihi! vill öppna alla paket nunununuu!
Och ge bort alla för det är roligt det med,i varje fall så ska jag städa lite eftersom att vi får gäster i morgon,sen så ska jag byta en sak också på in&finn för den var lite konstig sen så ska jag köpa en annan lukt typ? haha
för jag köpte badsalt till mami men den luktade as äckligt,fyfyfyyy så jag ska köpa en annan och lukta på den innan nu också,men jag glömde typ bort det för att det var så mycket annat också dåå,men det är mina planer för dagen.
 
I varje fall så ska jag gå ner och ta något att äta,kolla på tv lite sen så börjar jag städa,fixa mej osv! 
Jag kanske tar fotto på mitt rum,fast bara kanske för det är inte klart allt ska sätta upp några hyllor,mitt skrivbord osv! men vi får väl se,aja nu ska jag inte skriva så jävla mycket!
 

20 sanningar

1.Jag har bara haft ett förhållande!
 
2.Jag HATAR när personer skriver ok.
 
3.Jag litar mer på killarkompisar än tjejkompisar!
 
4. Jag har tre katter,hihi.
 
5. I kemi fick jag - 
 
6. Jag gillar mer nyår än julafton
 
7. Jag vill ha en pojkvän!
 
8. Jag hatar när någon säger förlåt och inte menar det!
 
9. Jag längtar till nyår jätte mycket!
 
10. Jag ska till turkiet i sommar
 
11.Min favorit färg är rosa :D
 
12. Jag heter linneasolem på instagram,följ mej!
 
13. Jag vill ha justin bieber biljetter,men kommer aldrig få tag på några.
 
14.Jag älskar choklad
 
15.Jag vill ha en ny mobil
 
16. Jag ska fixa en ny header med nya bilder efter nyår!
 
17. Mitt rum är ljusgrått
 
18. Jag vågar inte kolla på julkalendern för de är typ spöken? hahahahahahhaha
 
19. Just nu lyssnar jag på musiiiik
 
20.Jag hatar att vara hemma själv för om jag är där uppe tror jag att de är någon där nere och om jag är där nere tror jag att de är nån där uppe,hatar hahah så min katt får följa med vart jag än går!
 
 

Cheerleading!

Hejsan på dejsan ♥ Jag frågade min kompis om vad jag skulle blogga om och hon tyckte att jag skulle skriva lite om cheerleading och hur länge jag har gått osv för det kanske är fler som undrar osv? 
 
I varje fall innan har jag gått på gymnastik i nästan 8 år men när jag började tröttna osv så testade jag på cheerleading med ida och linnea i cyclones och det var super roligt och eftersom att jag kan volter!
i varje fall så jag har gått i typ 2-3 månader,jag började mitt i en termin,men jag går i cheer elite föreningen för den som undrar och jag trivs jätte bra i det laget och tränarna är super bra!
I varje fall så kan jag flickis och salto och sånt där men jag vågar typ inte göra rundat flickis salto än för man gör ju det på en matta bara fast i o försej borde jag våga för jag har gjort rundat flickis flickis flickis salto på gräset i sommras själv,men aja! när man inte gjort de på länge så vågar man inte men i varje fall hade juluppvisning för ett tag sen och det gick väl bra,våran första uppvisning och i januari ska vi på läger i västerås,läängtar hahah! 
Jag är i bygg grupp 3!
 
 

new in

Hej Finisar ♥, tänkte bara visa en ny sak jag köpte för ett tag sen!
Här har jag lite av mitt smink i och de ser ut så här:
hihi en glasspinne där brevid..
 

Mina födelsedags presenter!

Hej gullungar  Tänkte visa det jag fick i födelsedags present för jag fyllde ju år den 20:de asså för två dagar sen
aja här kommer bilderna
Blixten på bilden blev lite konstig men jag orkade inte ta om,hehe..
 & örhängen & täcke o kudde med justin bieber 
 
 

Wish list

Hej sötnosar  Gjorde ett collage på det jag önskar mej i julklapp! vet att jag inte kommer få allt det här men det är något jag önskar mej i varje fall 
Pengar l Hunter strumpor l tofflor l hollister kläder l someday bodylotion l skinnbyxor l mjukis dress l someday parfym l iphone 5 l plattång l justin biebers bok l victoria secret body splash spell love och mango tempasion l 
 
 
 

Om dagen

Heej babes  Jag gick typ upp halv åtta i morse även fast vi har jullov men de var för att jag skulle duscha sen så skulle vi åka till mormor,som ligger på sjukhus,hatarcanser. i varje fall så åt vi nån stans där i västerås och sen så åkte vi hem vid typ halv tre sen kom jag hem för en halv timme sen,när jag kom hem bytte jag till mjukis kläder la mej i sängen satte på tvn och kollade facebook! om inte papi åker och köper godis så får jag väl GÅ till ica,vilket jag inte vill men  han sa att han kanske skulle åka och handla,vi får väl se! as sugen på choklad så om ni vill är det bara att komma över med det till mej. ska väl gå ner och fixa något att äta snart!
 

Pink

FacebookBaptism. †
I want the fairytalecarpe diem
(516) TumblrOh So Pretty in Pink / pink forest
ulzzang | TumblrTimeline Photos
Vilmis OspinaFacebook

Om mej

 
Hej Sötisar  Jag heter Linnea Solem och jag kommer att blogga om min vardag,cheerleading och massa annat,jag bor en bit utanför stockholm och jag är 13 år,jag ska försöka blogga minst en gång om dagen men vi får se för jag har ju skola,cheerleading och massa annat! Men vi får väl se! jag orkar inte direkt presentera mej så himlans mycket men om ni undrar något mer om mej så är det bara att kommentera!
 

RSS 2.0